Elimina el teu compte
Elimina el teu compte d'Eixam i les dades associades, des de l'app o per correu.
Des de l'app
- Ves a Perfil > Privacitat i dades > Elimina el compte.
- Escriu el teu correu per confirmar.
S'eliminen el teu accés, el teu perfil, els teus contactes d'emergència, els dispositius vinculats, l'historial de SOS i la telemetria.
Sense l'app
Escriu a hello@eixam.io indicant el correu del teu compte.
Tingues en compte
- Tancar la sessió, desvincular el TAG o desinstal·lar l'app no elimina el compte.
- Les còpies de seguretat conserven les dades fins a 90 dies després d'eliminar-les, i alguns registres es poden conservar quan la llei ho exigeix.
- Tots els detalls: eliminació del compte i política de privacitat.